Το Πάρκινγκ
Η διαδικασία εισόδου και εξόδου είναι πραγματικά απλή και ταχύτατη και πραγματοποιείται από τον ίδιο τον οδηγό!

Κατά τη διαδικασία της εισόδου, οδηγείτε το αυτοκίνητό σας σε μια από τις 5 ειδικά διαμορφωμένες εισόδους μας, όποια είναι ελεύθερη (ανοιχτή μπάρα και πράσινο φως στο φανάρι της) η όποια σας βολεύει καλύτερα! Αφού ευθυγραμμιστείτε με την βοήθεια των καθρεπτών και προχωρήσετε αρκετά έως ότου ανάψει η σήμανση “OK STOP” , βάζετε χειρόφρενο, σβήνετε τον κινητήρα σας, βάζετε πρώτη ταχύτητα και βγαίνετε από το αυτοκίνητο σας έχοντας βεβαιωθεί ότι έχετε πάρει μαζί σας ότι αντικείμενο χρειάζεστε έως ότου γυρίσετε να το παραλάβετε.

Η επόμενη κίνηση σας είναι να κλείσετε τους καθρέπτες και να κατεβάσετε την κεραία σας. Αφού κλειδώσετε το αυτοκίνητο σας, προχωράτε στην ειδική έξοδο για να ξεκινήσετε την διαδικασία και να πάρετε το εισιτήρια σας. Εκεί πατάτε 1 φορά το ΠΡΑΣΙΝΟ κουμπί, βεβαιώνεστε ότι δεν υπάρχει κάνεις στο χώρο στάθμευσης και το ξαναπατάτε για να πάρετε το εισιτήριο σας. Η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί και μπορείτε να φύγετε! Το μηχανικό σύστημα έχοντας μετρήσει τις διαστάσεις του αυτοκινήτου σας , θα το παραλάβει και θα το τοποθετήσει σε μια κενή θέση σε ένα από τα 9 υπόγεια του σταθμού!

Αν θέλετε μπορείτε να μείνετε να παρακολουθήσετε το υπόλοιπο της διαδικασίας από τις οθόνες του σταθμού μας!

Όταν επιστρέψετε για να παραλάβετε το αυτοκίνητό σας το μοναδικό που πρέπει να κάνετε είναι να πληρώσετε και να περιμένετε να έρθει το αυτοκίνητό σας στην έξοδο που σας υποδεικνύει το αυτόματο ταμείο αλλά και οι οθόνες του σταθμού. Η πληρωμή γίνεται στους 2 Αυτόματους Πληρωτές με το εισιτήριο που πήρατε στο τέλος της διαδικασίας της εισόδου. Το εισιτήριο έχει τυπωμένο ένα Barcode το όποιο το «δείχνετε» στον αυτόματο πληρωτή. Εμφανίζονται τα στοιχεία του αυτοκινήτου σας στην οθόνη όπως και το τελικό ποσό πληρωμής το οποίο μπορείτε να πληρώσετε με όλα τα κέρματα πλην του ενός λεπτού και χαρτονομίσματα των 5, 10, 20 και 50 Ευρώ. Ο Αυτόματος πληρωτής δίνει ρέστα σε κέρματα και χαρτονομίσματα αν χρειαστεί και στο τέλος δίνει και την απόδειξη. Σήμανση μέσα στο Parking σας καθοδηγεί στην έξοδο που σας έχει υποδειχθεί και εκεί το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε έως ότου το αυτοκίνητό σας έρθει αυτόματα από το μηχανικό μας σύστημα και ανοίξει η μπάρα της εξόδου. (Μ.Ο. αναμονής 90 sec.)

Σε κάθε περίπτωση και επί 24ωρου βάσεως υπάρχει εξειδικευμένο άτομο στο χώρο του Parking που μπορεί να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε στιγμή της διαδικασίας εισόδου και εξόδου αλλά και να σας λύσει τυχόν απορίες που θα έχετε.